040 753 1917 katri@karajaworks.fi

HINNASTO

 

Koiran hoito 30,00 € / päivä

Saman perheen kaksi koiraa samassa huoneessa 50,00€/päivä

Kissan hoito 20,00 € / päivä

Saman perheen kaksi kissaa samassa huoneessa 30,00€/päivä

Pieneläimet 12,00-20,00 € /päivä

Esim. kani 20 € / päivä

Tuonti- ja hakupäivät lasketaan hoitopäiviksi.
Pyydä tarjous pidemmästä hoitojaksosta tai saman perheen useammista lemmikeistä. Hintaan sisältyy laadukas kuiva- ja märkäruoka, pois lukien erityisruokavaliot.
 
Hoito maksetaan käteisellä tai yleisimmillä maksukorteilla. Maksusta kirjoitetaan kuitti ja hintoihin sisältyy alv 24 %.
 
Tarvittaessa noudamme lemmikkisi myös kotoa ja veloitus on 0,61 € /km.
 
Hoitohintaan sisältyy kaikki lemmikin perushoitoon liittyvät toimenpiteet, kuten lääkkeen anto jne. Hoidosta laaditaan sopimus, jonka omistaja allekirjoittaa. Sopimukseen kirjataan eläimen hoitoon vaikuttavat seikat, esimerkiksi ruoka-aineallergiat. Lisäksi sopimukseen kirjataan omistajan varahenkilö ja hoitavan eläinlääkärin yhteystiedot. Mikäli eläintä joudutaan hoidon aikana käyttämään eläinlääkärissä, eläinlääkäri- ja lääkekustannukset lisätään hoitomaksuun. Eläinlääkärikäynnistä kysytään etukäteen mahdollisuuksien mukaan lupa omistajalta tai varahenkilöltä, mutta akuutissa hätätilanteessa näin ei välttämättä eläimen hengen vaarantumatta voida tehdä. Tällöin yhteyttä omistajaan tai varahenkilöön otetaan heti, kun se on mahdollista. Hoitoon voi tuoda juoksuisia narttuja mutta mainitsethan asiasta etukäteen. Aggressiivisia koiria emme valitettavasti turvallisuuden vuoksi voi ottaa hoitoon.