HINNASTO

 

Koiran hoito 25,00 € / päivä

Saman perheen kaksi koiraa samassa huoneessa 40,00€/päivä

Kissan hoito 15,00 € / päivä

Saman perheen kaksi kissaa samassa huoneessa 20,00€/päivä

Pieneläimet 7,00-15,00 € /päivä

 
Tuonti- ja hakupäivät lasketaan hoitopäiviksi.
Pyydä tarjous pidemmästä hoitojaksosta tai saman perheen useammista lemmikeistä. Hintaan sisältyy laadukas kuiva- ja märkäruoka, pois lukien erityisruokavaliot.
 
Hoito maksetaan käteisellä tai yleisimmillä maksukorteilla. Maksusta kirjoitetaan kuitti ja hintoihin sisältyy alv 24 %.
 
Tarvittaessa noudamme lemmikkisi myös kotoa ja veloitus on 0,53 € /km.
 
Hoitohintaan sisältyy kaikki lemmikin perushoitoon liittyvät toimenpiteet, kuten lääkkeen anto jne. Hoidosta laaditaan sopimus, jonka omistaja allekirjoittaa. Sopimukseen kirjataan eläimen hoitoon vaikuttavat seikat, esimerkiksi ruoka-aineallergiat. Lisäksi sopimukseen kirjataan omistajan varahenkilö ja hoitavan eläinlääkärin yhteystiedot. Mikäli eläintä joudutaan hoidon aikana käyttämään eläinlääkärissä, eläinlääkäri- ja lääkekustannukset lisätään hoitomaksuun. Eläinlääkärikäynnistä kysytään etukäteen mahdollisuuksien mukaan lupa omistajalta tai varahenkilöltä, mutta akuutissa hätätilanteessa näin ei välttämättä eläimen hengen vaarantumatta voida tehdä. Tällöin yhteyttä omistajaan tai varahenkilöön otetaan heti, kun se on mahdollista. Hoitoon voi tuoda juoksuisia narttuja mutta mainitsethan asiasta etukäteen. Aggressiivisia koiria emme valitettavasti turvallisuuden vuoksi voi ottaa hoitoon.