040 753 1917 katri@karajaworks.fi

Vietä huoleton loma, tuo lemmikkisi luotettavaan hoitolaan.

KARAJAN LEMMIKKIHOITOLA

Karajan lemmikkihoitolaan voit tuoda lemmikkisi loman, työmatkan, juhlien tai vaikkapa työpäivän ajaksi. Karajalla lemmikkisi ei ole vain säilytyksessä vaan laadukkaalla lomalla! Koirat saavat runsaasti aktiviteetteja ja monipuolista liikuntaa, kissoilla on virikkeelliset tilat ja niiden kanssa seurustellaan ja leikitään. Kaneille ja jyrsijöille järjestetään monenmoista puuhaa virikkeiden muodossa.

Eläimiä hoitaa vain yksi henkilö, joten vaihtuva henkilökunta ei stressaa eläintä ja tutuiksi tuleminen auttaa eläintä sopeutumaan nopeammin hoitolan elämään. Karajalla hoito on ammattitaitoista, lemmikin yksilölliset tarpeet huomioivaa ja lempeää. Vakioasiakkaidemme keskuudessa onkin hyvinkin tavallista, että kotiin ei millään malttaisi lähteä…!

Koirat, kissat, kanit, jyrsijät, fretit, linnut… kaikki lemmikit ovat tervetulleita Karajan lemmikkihoitolaan! Meillä eläinystäväsi saa luotettavan hoitopaikan ja voit itse lomailla tai reissata levollisin mielin.

Katso lemmikkihoitolan fb-sivuilta kuvia päivistämme ja touhuistamme! Löydät sivun nimellä Karajan lemmikkihoitola tai yläreunan fb-logon kautta.

Sijainti ja yhteystiedot

Hoitola sijaitsee noin 20 km Jyväskylästä itään eli meille ajat keskustasta noin 20 minuutissa.

Löydät meille helposti; vain yksi käännös 9-tieltä.

Puh. 040 753 1917

katri@karajaworks.fi